FLEET MANAGEMENT

Svetujemo vam pri optimizaciji (obseg, segmentacija vozil, pravilniki, ekonomski učinki) vašega voznega parka.

V skladu z vašimi pričakovanji in potrebami vam na podlagi svojih bogatih izkušenj iz področja avtomobilizma svetujemo najboljši nakup na avtomobilskem trgu v danem trenutku.


Zaradi našega uspešnega dela in sodelovanja z vsemi proizvajalci vozil so posredno tudi vam odprti najugodnejši nakupni kanali, kar ima zelo pomembno vlogo pri obračunu bonitet uporabnikom.


Ves čas najemnega obdobja smo z vami v stiku preko intraneta: tako skrbimo, da so vaša vozila vedno brezhibna in redno servisirana. Med najemnim obdobjem spremljamo obrabo vozil in vas vnaprej obvestimo o servisnih posegih. Za vas uredimo vse potrebno na zavarovalnicah, servisih in vulkanizerstvih. V primeru nesreče ali okvare vozila uredimo pomoč na cesti in vam takoj posredujemo novo vozilo, da lahko nadaljujete Vse skrbi okoli vozil prepustite nam; tako vam ostane več časa ter finančnih in človeških virov za opravljanje vaše osnovne dejavnosti.

ZAVAROVANJE VOZILA

Vsa vozila so osnovno in polno kasko zavarovana, vključno z zavarovanjem oseb (AO+) in sicer z 1% odbitno franšizo.

SERVISNO VZDRŽEVANJE

Vključeni so vsi redni in občasni (izredni) servisni pregledi po specifikacijah in navodilih proizvajalca. Vključen je tudi potrošni material, ki je posledica normalne obrabe vozila (zavorne obloge, brisalci stekel) v obdobju najema.

PNEVMATIKE

Vsa vozila so opremljena z letnimi pnevmatikami po specifikaciji proizvajalca.

Pnevmatike so predpisanih homologiranih dimenzij višjega kakovostnega razreda. Vse storitve povezane z rednimi in izrednimi servisnimi pregledi pnevmatik, menjava, centriranje in skladiščenje, so vključene v ceno.

NADOMESTNO VOZILO

Vedno je na voljo brezplačno nadomestno vozilo istega razreda, ne glede na vzrok (redni servis, izredni servis, garancijsko popravilo, poškodbe).

POMOČ NA CESTI 24/7

Pomoč na cesti zagotovljena zagotavljamo s pomočjo svojih poslovnih partnerjev 24 ur na dan, 7 dni na teden v vseh državah EU, na Hrvaškem in v BiH, Srbiji in Črni Gori.

Povprečni odzivni čas od prejema zahteve za pomoč na našo številko do dostave nadomestnega vozila je dve-štiri ure, odvisno glede na to, ali ste v Sloveniji ali v kateri od držav EU.

OD VRAT DO VRAT

Storitev V času servisa ali popravila pridemo iskat vozilo na sedež vašega podjetja, tako da ne izgubljate svojega dragocenega časa v servisnih delavnicah.